Halsholmen – ohje

1. Kerhon saaritukikohtaa ovat oikeutettuja käyttämään kaikki Finnairin Venekerho FVK ry:n jäsenet sekä heidän mukanaan seuraavat vieraat (vieraileva venekunta). Jäsenen veneessä on oltava FVK:n viiri. 

2. Saarella vierailtaessa on nostettava kerhon viiri ja vieraskirjaan on merkittävä vierailun ajankohta, aluksen nimi, päällikön nimi ja miehistö.

3. Saaren puiden, pensaiden ja muun kasvillisuuden vahingoittaminen on kieletty. Avotulen teko muualla kuin grillikatoksessa olevassa tulisijassa on kielletty. Grillillä käytetään hiiliä tai itse tehtyjä polttopuita risuista tai kaatuneista puista. 

4. Saunan lämmityksessä tulee käyttää ainoastaan valmiita polttopuita. Kiukaalle ei saa heittää merivettä. 

5. Koirat ja muut kotieläimet on pidettävä kytkettyinä. Alueella on noudatettava hiljaisuutta klo 22.00 – 07.00. 

6. Kaikki jätteet ja roskat on vietävä saaresta pois, ja niistä vastaa jokainen venekunta itse. Kalastus on sallittu vain vuokrasopimuksen sallimissa puitteissa.

7. Kerho ei vastaa vahingoista ym., jotka saattavat aiheutua poijujen ja muiden satamalaitteiden puutteellisuuksista. Puutteista, vahingoittuneista laitteista ja ilkivalta- tai varkaustapauksista on viipymättä ilmoitettava kerhon toimihenkilölle.